Projekt

SYSTÉM K OCHRANĚ A LOKALIZACI NEOPRÁVNĚNÉHO OPUŠTĚNÍ VYHRAZENÉHO MÍSTA PRO PACIENTY S ALZHEIMEROVOU CHOROBOU A STAŘECKOU DEMENCÍ

je spolufinancován Evropskou unií.

Cílem je vytvořit inovativní řešení pro zajištění péče o pacienty trpící chorobami, jejichž léčba vyžaduje téměř neustálý přístup, a to pomocí mobilního řešení sledovacího zařízení na bázi GPS a související platformou pro monitoring, evidenci a výkazy o průběhu pohybu či incidentech.

Projekt

INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PLATFORMY PRO POKROČILOU SPRÁVU UŽIVATELSKÝCH IDENTIT, ZALOŽENÉ NA METODÁCH UMĚLÉ INTELIGENCE

je spolufinancován Evropskou unií.

Cílem projektu je vyvinout inovativní řešení platformy pro pokročilou správu uživatelských identit, které je založeno na metodách umělé inteligence, resp. strojového učení.

Naše služby

Inovativní řešení, vysoká odbornost a moderní nástroje.
Špičková kvalita a nadstandardní spolehlivost,
Mimořádná ochota a snaha vyjít klientům vstříc.
To jsou služby WKG Security & IT Communication.

Slaboproudé systémy

Projektujeme a instalujeme kabelové slaboproudé systémy. Velkou část našich služeb představují také interiérové a venkovní bezpečnostní a kamerové systémy, s nimiž naši zákazníci získávají dokonalý přehled o každé situaci v monitorovaném objektu i mimo něj. Logickými doplňky bezpečnostních systémů jsou elektronická požární signalizace (EPS) a evakuační rozhlas. I v těchto případech máme řešení pro každého. Můžete se spolehnout.
Více

Naše reference

Neslíbíme vám modré z nebe. Nečekejte od nás zázraky na počkání a nemožné do dvou dnů. Netvrdíme o sobě, že jsme nejlepší. Že jsme nejlevnější. Že historie naší firmy sahá až k samotným počátkům českého státu. My vás překvapíme něčím jiným. Vstřícností k vašim požadavkům. Férovým jednáním. Poctivou prací. Spolehlivostí. Vyváženým poměrem cena / výkon. Ochotou najít řešení pro každou situaci. Nehodláme se vychloubat a nechceme se sami hodnotit. Zeptejte se raději přímo našich partnerů, proč si nás vybrali a jak byli s naší prací spokojeni.

01 Duben

Nádstavba sídla spol. Brněnské komunikace, Brno Štýřice

Realizace silnoproudu a slaborpoudých systémů

01 Duben

Modernizace výcvikového střediska PČR, Brno-Řečkovice

Realizace silnoproudých a slaboproudých systémů

30 Listopad

Rekonstrukce bytového domu I.P. Pavlova

Realizace silnoproudých a slaboproudých systémů

Archív novinek

Něco o nás

Jsme WKG Security & IT Communication
Jsme česká úspěšná, sebevědomá a finančně zajištěná společnost, která se na trhu zabezpečovací techniky, elektroinstalací, síťových řešení pohybuje od roku 2008. Naši klienti oceňují široké portfolio našich služeb, vysokou odbornost našich zaměstnanců, profesionální jednání a komplexní realizaci projektů.

Historie firmy

V oblasti zabezpečovací techniky, elektroinstalací a softwaru působíme na českém trhu již od roku 2008. Z důvodů značného navýšení obchodních příležitostí jsme se na začátku roku transformovali na společnost s ručením omezením. Společnost WKG Security & IT Communication, se tak stala jak silným konkurentem, tak důležitým partnerem mnoha společností působících v obdobném oboru.

Poskytované služby

Orientujeme se převážně na zakázky malého a středně velkého rozsahu v oblastech zabezpečení objektů pomoci kamerových systému či alarmu včetně realizace kabelových rozvodů. Dále realizujeme rozvod internetových sítí a elektrických sítí. Díky nově pořízené technologii nabízíme také servis optických kabelů včetně jejich svařování. Zabýváme se mimo jiné realizací webových prezentací, internetových obchodů, slevových systému a podnikových systému na míru potřeb zákazníka.

Proč právě nás?

Konkurujeme převážně poměrem výkon/cena, což je to co zákazníka zajímá nejvíc. Díky nízkým nákladům na provoz společnosti a zároveň profesionality řízení projektů a kvalit našich zaměstnanců nabízíme dobře odvedenou práci za rozumnou cenu. Důkazem toho je, že jsme mnohdy partnery brání jako subdodavatelé zakázek, jelikož oni sami by se na naše ceny za dílo nikdy nedostali.

Naši partneři

jsou ti, na nichž závisí náš úspěch. Oni rostou s námi a my s nimi. Vážíme si jejich důvěry. Věříme na spolupráci, která je prospěšná oběma stranám. Jsme si jistí, že dokážeme navrhnout taková řešení, při nichž vítězí všichni. My i naši zákazníci. Děkujeme vám.

Kontaktní informace

WKG Security & IT Communication s.r.o.

Adresa:
Frýdecká 553
719 00 Slezská Ostrava-Kunčice

IČ: 293 95 976
DIČ: CZ29395976
E-mail: info@wkg.cz

Společnost WKG Security & IT Communication s.r.o. je zapsána v OR vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 38705

Máte nějaké otázky?

WKG Security & IT Communication s.r.o.

Adresa:
Hornopolní 3322/34
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Email: info@wkg.cz
Telefon: +420 553 038 988

Otevírací doba: Po-Pá: 8:00 - 16:00